tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl
Wesela
Zestaw I – 300 zł/os.
ZUPA
- Tradycyjny rosół z makaronem
- Żurek z kiełbasą i jajkiem
- Gulaszowa zupa wieprzowa
- Krem z pomidora z mozzarellą i maliną
- Krem z soczewicy z musem z suszonych pomidorów
II DANIE
- Filet z kurczaka w panierce z płatków kukurydzianych z pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty
- Tradycyjny kotlet schabowy z gotowanymi ziemniakami i kapustą zasmażaną
- Roladki ze schabu z serem i szynką z sosem maderowym, ziemniakami puree i mizerią
- Grillowana karkówka z pieczonymi ziemniakami i sałatką ze świeżych warzyw
- Dorsz pieczony w pergaminie z oliwą truflową i ziołami z frytkami stekowymi i surówką z białej kapusty
- Kaszotto dyniowe z prażonymi ziarnami
ZAKĄSKI
- Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo- migdałowej z dipem ziołowym
- Klopsiki w sosie miodowo- musztardowym
- Deska mięs pieczonych + sos cumberland
- Pasztet w cieście z żurawiną
- Tatar z łososia wędzonego
- Śledzie solone na trzy sposoby
- Kruche babeczki z pastami smakowymi (koperkowa, chrzanowa, suszone pomidory)
- Sałatka grecka z fetą i winogronami
- Sałatka ze świeżego kalafiora z kurczakiem wędzonym
- Smalec
- Ogórki kiszone
- Pieczywo, masło
CIEPŁE DANIE W TRAKCIE PRZYJĘCIA (godzina do ustalenia)
- Barszcz czerwony+ pasztecik z mięsem
- Mix grillowy (skrzydełka, szaszłyki, udka) z dipami
DESER
- Mus czekoladowy
- 4 rodzaje ciast : sernik, jabłecznik, rolada bezowa z wiśniami, porzeczkowiec
NAPOJE – b/o
- Soki – jabłkowy i pomarańczowy
- Woda niegazowana
- Cola, Fanta, Sprite
- Kawa / herbata
Zestaw II – 340 zł/os.
ZUPA
- Tradycyjny rosół z makaronem
- Żurek z kiełbasą i jajkiem
- Gulaszowa zupa wieprzowa
- Krem z pomidora z mozzarellą i maliną
- Krem z kukurydzy z salsą pomidorową
II DANIE
- Kurczak w szynce parmeńskiej z pesto, pieczonymi ziemniaczkami i surówką ze świeżych warzyw
- Grillowany schab przewlekany boczkiem z cebulą czosnkową z ziemniakami pieczonymi i sałatką ze świeżego ogórka
- Pieczony schab w sosie grzybowym z kluskami śląskimi i modrą kapustą z rodzynkami i jabłkiem
- Boeuf Stroganoff z kluskami półfrancuskimi
- Grillowany łosoś na puree z kalafiora z grillowanymi pomidorkami koktajlowymi
ZAKĄSKI
- Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo-migdałowej z dipem ziołowym
- Klopsiki w sosie miodowo-musztardowym
- Deska mięs pieczonych + sos cumberland
- Pasztet w cieście z żurawiną
- Tatar z łososia wędzonego
- Śledzie solone na trzy sposoby
- Kruche babeczki z pastami smakowymi (koperkowa, chrzanowa, suszone pomidory)
- Roladki z tortilli z szynką parmeńską i warzywami
- Słupki warzyw z dipami (hummus, ziołowy, paprykowy)
- Sałatka grecka z fetą i winogronami
- Sałatka ze świeżego kalafiora z kurczakiem wędzonym
- Smalec
- Ogórki kiszone
- Pieczywo, masło
CIEPŁE DANIE W TRAKCIE PRZYJĘCIA
(godzina do ustalenia)
- Mięsa grillowane (skrzydełka, pałki kurczaka, szaszłyki)
- Zupa chilli z paskami wieprzowiny
CIEPŁE DANIE W TRAKCIE PRZYJĘCIA
(godzina do ustalenia)
- Barszcz czysty + pasztecik z mięsem
- Żeberka z kapustą zasmażaną
DESER
- Mus czekoladowy
- 4 rodzaje ciast : sernik, jabłecznik, rolada bezowa z wiśniami, porzeczkowiec
- Patera z owocami
NAPOJE – b/o
- Soki – jabłkowy i pomarańczowy
- Woda niegazowana
- Cola, Fanta, Sprite
- Kawa / herbata
Zestaw III – 380 zł/os.
ZUPA
- Tradycyjny rosół z makaronem
- Żurek z kiełbasą i jajkiem
- Gulaszowa zupa wieprzowa
- Krem z pomidora z mozzarellą i maliną
- Krem z soczewicy z musem z suszonych pomidorów
II DANIE
- Indyk sous-vide na kolorowym puree z chipsami z jarmużu
- Polędwiczka wieprzowa na puree szpinakowo-ziemniaczanym ze wstążkami warzyw i sosem z zielonego pieprzu
- Wołowina w sosie burgundzkim z grillowanymi warzywami i ziemniakami puree
- Pierś z kaczki w sosie jabłkowo-żurawinowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
- Grillowany dorsz na smażonym makaronie z julienne warzywnym i francuskim sosem musztardowym
ZAKĄSKI
- Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo-migdałowej z dipem ziołowym
- Klopsiki w sosie miodowo-musztardowym
- Deska mięs pieczonych + sos cumberland
- Pasztet w cieście z żurawiną
- Tatar z łososia wędzonego
- Śledzie solone na trzy sposoby
- Kruche babeczki z pastami smakowymi(koperkowa, chrzanowa, suszone pomidory)
- Roladki z tortilli z szynką parmeńską i warzywami
- Słupki warzyw z dipami (hummus, ziołowy, paprykowy)
- Sałatka grecka z fetą i winogronami
- Sałatka ze świeżego kalafiora z kurczakiem wędzonym
- Smalec
- Ogórki kiszone
- Pieczywo, masło
CIEPŁE DANIE W TRAKCIE PRZYJĘCIA
(godzina do ustalenia)
- Mięsa grillowane (skrzydełka, pałki kurczaka, szaszłyki)
- Warzywa duszone w ziołach i winie
CIEPŁE DANIE W TRAKCIE PRZYJĘCIA
(godzina do ustalenia)
- Zupa chili z paskami wieprzowiny
- Ragout warzywne z plackami ziemniaczanymi
- Zrazy wieprzowe po staropolsku
DESER
- Mus czekoladowy
- 4 rodzaje ciast: sernik, jabłecznik, rolada bezowa z wiśniami, porzeczkowiec
- Patera z owocami
NAPOJE – b/o
- Soki – jabłkowy i pomarańczowy
- Woda niegazowana
- Cola, Fanta, Sprite
- Kawa / herbata
ALKOHOL – b/o
- Wyborowa