tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl
Imprezy okolicznościowe
Zestaw I
150 zł/os.
ZUPA
II DANIE
DESER
NAPOJE
Zestaw II
180 zł/os.
ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 4 do wyboru
DESER
NAPOJE
Zestaw III
210 zł/os.
ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 8 do wyboru
DESER
NAPOJE
Zestaw IV
240 zł/os.
ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 8 do wyboru
CIEPŁE DANIA W TRAKCIE PRZYJĘCIA – 2 do wyboru
DESER
NAPOJE
Zupy podajemy w wazach – można wybrać dwie zupy.
II danie podajemy na półmiskach – można wybrać dwa zestawy.
Imprezy nocne (kończące się po 22:00) – dopłata w wysokości 30 zł/os.
Sala VIP (indywidualna sala na I piętrze) – dopłata 10 zł/os.*
*nie obowiązuje przy imprezach nocnych
ZUPY
- Rosół z kluseczkami
- Zupa pomidorowa z kluseczkami
- Zupa cebulowa z grzankami
- Żurek z kiełbasą i jajkiem
- Gulaszowa zupa wieprzowa
- Krem z pieczarek z grzankami
- Krem z brokuła z groszkiem ptysiowym
II DANIE
- Nuggetsy z frytkami i surówką z marchewki i jabłka – polecane dla najmłodszych
- Cukinia faszerowana kaszą jaglaną i warzywami – wegańskie
- Burgery warzywne z frytkami – wegetariańskie
- Panierowany kurczak z pieczonymi ziemniakami i świeżymi warzywami z winegretem
- Grillowany kurczak w kremowym pomidorowym sosie z ryżem i sałatą ze śmietaną
- Pieczone udziki z kurczaka w sosie cytrynowo-tymiankowym z kuskusem i grillowanymi warzywami
- Polędwiczka w sosie grzybowym na puree ziemniaczanym z buraczkami
- Tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami z boczkiem i zasmażaną kapustą
- Schab duszony w sosie śliwkowym z gotowanymi ziemniakami i mizerią
- Kotlety mielone z pieczarkami na puree ziemniaczanym z sałatką z pomidora
- Pieczona karkówka marynowana w miodzie i musztardzie z kluskami śląskimi i modrą kapustą
- Dorsz pieczony w pergaminie z oliwą truflową i ziołami z frytkami stekowymi i surówką z białej kapusty
- Mintaj smażony w panierce kawałki z kopytkami i surówką z kiszonej kapusty
ZAKĄSKI
Do zakąsek podajemy pieczywo i masło
- Tatar wołowy
- Deska mięs pieczonych z sosem cumberland
- Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo-migdałowej z dipem ziołowym
- Pasztet wieprzowy z żurawiną
- Klopsiki w sosie miodowo-musztardowym
- Roladki z tortilli z szynką parmeńską i warzywami
- Roladki ze szpinakowego omleta z łososiem wędzonym
- Kruche babeczki z pastami smakowymi (koperkowa, chrzanowa, suszone pomidory)
- Śledzie solone na trzy sposoby (w buraczkach, w oleju, w śmietanie z jabłkiem)
- Ryba po bałkańsku
- Sałatka grecka z fetą i winogronami
- Sałatka śródziemnomorska z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
- Sałatka gyros z kurczakiem
- Sałatka makaronowa z warzywami i sosem curry
- Słupki warzyw z dipami (humus, ziołowy, paprykowy)
CIEPŁE DANIA W TRAKCIE PRZYJĘCIA
- Krem z pomidora z malinami
- Barszcz czysty z pasztecikiem mięsnym
- Zupa chili z paskami wieprzowiny
- Gulasz wieprzowy z kluskami półfrancuskimi
- Żeberka na kapuście zasmażanej
- Mix grillowy (skrzydełka, szaszłyki, udka) z dipem czosnkowym
- Mix warzyw smażonych w cieście z dipem ziołowym
DESER
- Sernik i jabłecznik
NAPOJE (bez ograniczeń)
- Sok jabłkowy i pomarańczowy
- Woda niegazowana z cytryną
- Kawa i herbata
Napisz do nas
restauracja@nauboczu.pl
facebook.com/na.uboczu
725 555 415
Błąd: Brak formularza kontaktowego.