tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl
Catering świąteczny
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do 19.12 do godziny 18:00
Zamówienia można składać telefonicznie, mailowo lub osobiście
Zakąski rozkładamy na :
- półmiskach dostarczonych przez Gości
- półmiskach jednorazowych (8zł/szt)
Odbiór osobisty :
- 23.12 – 10:00 – 18:00
- 24.12 – 08:00 – 12:00
Możliwy dowóz – ustalane indywidualnie
ZUPY:
- Barszcz czerwony czysty – 30 zł/ 1 l
- Zupa grzybowa z łazankami – 55 zł/1 l
- Zupa rybna „Soljanka” – 55 zł/1 l
- Gulaszowa zupa rybna „Segedyńska” – 58 zł/1 l
DANIA DO PODGRZANIA ( Z INSTRUKCJĄ 🙂 )
- Karp saute (150 g) – 30 zł
- Dorsz z ragout warzywnym (300g/150g ) – 40 zł
- Grillowany łosoś z sosem bearneńskim (150 g) – 49 zł
- Gratina warzywana z sandaczem (150 g) – 53 zł
- Gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami w sosie pomidorowym (~220 g – 2 szt) – 38zł
- Halibut pieczony ze szpinakiem i mozzarellą (250g/150g) – 60zł
- Trybowane skrzydełka z kurczaka faszerowane szynką (1 szt ~150g) – 18 zł/szt
- Żeberka w miodzie i piwie z kapustą zasmażaną (300g/150g) – 45zł/porcja
- Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z modrą kapustą (300g/150g) – 30 zł/porcja
- Pieczeń rzymska w sosie chrzanowym (0,5 kg) – 35 zł
- Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym (150g) – 39 zł
- Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonym winem – 49 zł /1 kg
- Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną – 170 zł/szt
- Zrazy wieprzowe w sosie własnym (300g/200g) – 45 zł/porcja
WYROBY MĄCZNE:
- Pierogi z kapustą i grzybami/ z mięsem / ruskie / z cukinią – 58 zł/1 kg (~20 szt)
- Paszteciki z serem i pieczarkami / z mięsem – 15 zł/1 szt (~100g)
- Kulebiak drożdżowy z kapustą i grzybami (150g) – 35 zł
- Uszka z grzybami (~60 szt) – 65 zł/1 kg
- Mini kopytka – 18 zł/1 kg
- Zwykłe
- Szpinakowe
GOTOWANE RYBY OBLANE WYTRAWNĄ GALARETĄ (150g/ 70 g)
- Dorsz – 25 zł/porcja
- Karp – 27 zł/porcja
- Łosoś – 33 zł/porcja
- Sandacz – 33 zł/porcja
- Pieczona sztufada ze szczupaka – 30 zł/porcja
TATARY (150g/ 80g)
- Z łososia wędzonego – 23 zł
- Z łososia świeżego – 28 zł
- Z tuńczyka z kaparami – 39 zł
- Wołowy – 35 zł
POTRAWY ZE ŚLEDZI (120g/ 60g)
- Śledź w oleju – 12 zł
- Śledź w oliwie z piklami – 13 zł
- Śledź w śmietanie z jabłkiem – 15 zł
- Śledź po kaszubsku – 20 zł
WYROBY Z RYB:
- Łosoś fufu po malajsku (100g) – 25zł
- Ryba po grecku (150g/ 75g) – 19 zł (zamówienie min. 3 porcje)
- Ryba po bałkańsku (150g/ 75g) – 22 zł (zamówienie min.3 porcje)
- Karp po warszawsku (200g/ 100g) – 28 zł
- Łosoś marynowany w koprze i buraczkach z sosem musztardowym (120g/80g) – 32zł
- Kolorowa terrina rybna z chrzanem (150g/100g) – 30 zł
MIĘSA PIECZONE (100g):
- Pieczona peklowana łopatka –10 zł
- Filet z indyka pieczony w curry – 15 zł
- Boczek pieczony w chili – 13 zł
- Karkówka pieczona w czosnku – 15 zł
- Schab pieczony marynowany w ziołach – 15 zł
- Schab ze śliwką – 18 zł
WYROBY MIĘSNE ZIMNE:
- Pasztet drobiowy – 60zł/0,5 kg
- Ozorki wołowe w galarecie – 25zł/ 100 g
- Galaretki z peklowanej golonki z czosnkiem0 – 15zł/ 100g
- Połowa kurczka faszerowanego mieloną łopatką i warzywami (ok. 1 kg) – 55 zł
INNE:
- Pasztet z selera – 50 zł/ 0,5 kg
- Rolada serowa – 12 zł/ 100 g ( 4 plastry)
- Ze szpinakiem
- Z szynką
- Z warzywami
- Roladki naleśnikowe – 12 zł/ 100 g (4 plastry)
- Z łososiem
- Ze szpinakiem
- Z pieczarkami
- Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 16 zł/200 g
- Sałatka z żółtym serem, makaronem i sosem curry – 16 zł/200 g
- Sałatka jarzynowa – 16 zł/200 g
- Sałatka grecka z fetą i warzywami – 8 zł/100 g
- Sałatka z wędzonym pstrągiem i piklami – 16 zł/100g
- Sosy 150 ml – 15 zł
- Tatarski/ Cumberland/ Żurawinowy/ Miodowo – musztardowy
CIASTA:
- Brownie z solonym karmelem i orzechami pekan (czekolada, karmel, orzechy pekan) – 170zł
- Porzeczkowiec (czekoladowy biszkopt, konfitura z czernej porzeczki, krem śmietankowy) – 170zł
- Orzechowiec (blaty miodowe, krem budyniowy, orzechy włoskie) – 170zł
- Marchewkowiec (ciasto marchewkowe, krem na bazie serka philadelphia, skórka pomarańczy) – 170zł
- Sernik Baskijski (serek philadelphia, wanilia, śmietanka) – 190zł
- Sernik „3 sery” z malinami (twaróg, ricotta, mascarpone, wanilia, malina) – 190zł
- Sernik mango z klajdrą śmietankową (twaróg, mango, śmietana) – 190zł
- Sernik dyniowy z kremem z białej czekolady (twaróg, dynia, przyprawy korzenne) – 190zł