tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl

Catering świąteczny

Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do 19.12.2024r. do godziny 18:00

Zamówienia można składać telefonicznie, mailowo lub osobiście

Zakąski rozkładamy na :

  • półmiskach dostarczonych przez Gości
  • półmiskach jednorazowych (8zł/szt)

Odbiór osobisty :

  • 23.12 – 10:00 – 18:00
  • 24.12 – 08:00 – 12:00

Możliwy dowóz – ustalane indywidualnie

 

ZUPY:

 

  • Barszcz czerwony czysty – 32 zł/ 1 l
  • Zupa grzybowa z łazankami – 55 zł/1 l
  • Zupa krem z czosnku i ziemniaka – 59zł/1 l
  • Gulaszowa zupa rybna „Segedyńska” – 59zł/1 l

DANIA DO PODGRZANIA ( Z INSTRUKCJĄ 🙂 )

 

  • Karp saute (150 g) – 30 zł
  • Dorsz z ragout warzywnym (300g/150g ) – 40 zł
  • Grillowany łosoś z sosem bearneńskim (150 g) – 49 zł
  • Sandacz bastowany po rybacku (150 g) – 59 zł
  • Gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami w sosie pomidorowym (~220 g – 2 szt) – 38zł
  • Halibut pieczony ze szpinakiem i mozzarellą (250g/150g) – 65zł
  • Trybowane skrzydełka z kurczaka faszerowane szynką (1 szt ~150g) – 18 zł/szt
  • Żeberka w miodzie i piwie z kapustą zasmażaną (300g/150g) – 45zł/porcja
  • Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z modrą kapustą (300g/150g) – 35zł/porcja
  • Roladki wieprzowe z serem i pieczarkami z sosem beszamelowym (250g/150g) – 32 zł
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym (150g) – 45 zł
  • Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonym winem – 49 zł /1 kg
  • Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną – 170 zł/szt
  • Zrazy wieprzowe w sosie własnym (300g/200g) – 49 zł/porcja

WYROBY MĄCZNE:

 

  • Pierogi z kapustą i grzybami/ z mięsem / ruskie / z cukinią – 59 zł/1 kg (~20 szt)
  • Paszteciki z serem i pieczarkami / z mięsem – 15 zł/1 szt (~100g)
  • Kulebiak drożdżowy z kapustą i grzybami (150g) – 35 zł
  • Uszka z grzybami (~80 szt) – 70zł/1 kg
  • Mini kopytka – 18 zł/1 kg
    • Zwykłe
    • Szpinakowe

GOTOWANE RYBY OBLANE WYTRAWNĄ GALARETĄ (150g/ 70 g)

 

  • Dorsz – 25 zł/porcja
  • Karp – 27 zł/porcja
  • Łosoś – 33 zł/porcja
  • Sandacz – 33 zł/porcja
  • Pieczona sztufada ze szczupaka – 30 zł/porcja

TATARY (150g/ 80g)

  • Z łososia wędzonego – 25 zł
  • Z łososia świeżego – 30 zł
  • Z tuńczyka z kaparami – 39 zł
  • Wołowy – 37 zł

POTRAWY ZE ŚLEDZI (120g/ 60g)

  • Śledź w oleju – 13 zł
  • Śledź w oliwie z piklami – 14 zł
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem – 16 zł
  • Śledź w buraczkach – 18 zł

WYROBY Z RYB:

  • Łosoś fufu po malajsku (100g) – 29 zł
  • Ryba po grecku (150g/ 75g) – 22 zł (zamówienie min. 3 porcje)
  • Ryba po bałkańsku (150g/ 75g) – 25 zł (zamówienie min.3 porcje)
  • Karp po warszawsku (200g/ 100g) – 30 zł
  • Łosoś marynowany w koprze i buraczkach z sosem musztardowym (120g/80g) – 37 zł
  • Kolorowa terrina rybna z chrzanem (150g/100g) – 32 zł

MIĘSA PIECZONE (100g):

  • Pieczona peklowana łopatka –10 zł
  • Filet z indyka pieczony w curry – 17 zł
  • Boczek pieczony w chili – 16 zł
  • Karkówka pieczona w czosnku – 16 zł
  • Schab pieczony marynowany w ziołach – 18 zł
  • Schab ze śliwką – 20 zł

WYROBY MIĘSNE ZIMNE:

  • Pasztet drobiowy – 60zł/0,5 kg
  • Ozorki wieprzowe w galarecie – 30 zł/ 100 g
  • Galaretki z peklowanej golonki z czosnkiem0 – 18 zł/ 100g
  • Połowa kurczka faszerowanego mieloną łopatką i warzywami (ok. 1 kg) – 65 zł

INNE:

  • Pasztet z selera – 50 zł/ 0,5 kg
  • Rolada serowa – 14 zł/ 100 g ( 4 plastry)
    • Ze szpinakiem
    • Z szynką
    • Z warzywami
  • Roladki naleśnikowe – 12 zł/ 100 g (4 plastry)
    • Z łososiem
    • Ze szpinakiem
    • Z pieczarkami
  • Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 16 zł/200 g
  • Sałatka z żółtym serem, makaronem i sosem curry – 16 zł/200 g
  • Sałatka jarzynowa – 16 zł/200 g
  • Sałatka grecka z fetą i warzywami – 16 zł/200 g
  • Sałatka z wędzonym pstrągiem i piklami – 32 zł/200g
  • Sosy 150 ml – 15 zł
    • Tatarski/ Cumberland/ Żurawinowy/ Miodowo – musztardowy

CIASTA (⌀ 24cm):

  • Brownie z solonym karmelem i orzechami pekan  – 180zł
  • Porzeczkowiec (czekoladowy biszkopt, krem na bazie mascarpone, domowa konfitura porzeczkowa) – 180zł
  • Orzechowiec (przełożony kremem patissiere) – 180zł
  • Ciasto marchewkowe (z kremem Philadelphia i nutą pomarańczy)- 180zł
  • Banoffee (kajmak, banany, czekolada deserowa) – 180zł
  • Sernik Baskijski – 190zł
  • Sernik waniliowy z borówkami i białą czekoladą – 190zł
  • Sernik mango – 190zł

Napisz do nas

restauracja@nauboczu.pl

facebook.com/na.uboczu

725 555 415

Błąd: Brak formularza kontaktowego.

AR, INFOMAN 2022

POLITYKA PRYWATNOŚCI, COOKIES