tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl

Catering świąteczny

Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do 19.12 do godziny 18:00

Zamówienia można składać telefonicznie, mailowo lub osobiście

Zakąski rozkładamy na :

  • półmiskach dostarczonych przez Gości
  • półmiskach jednorazowych (6zł/szt)

Odbiór osobisty :

  • 23.12 – 10:00 – 18:00
  • 24.12 – 08:00 – 12:00

Możliwy dowóz – ustalane indywidualnie

 

ZUPY:

 

  • Barszcz czerwony czysty – 25 zł/ 1 l
  • Zupa grzybowa z łazankami – 48 zł/1 l
  • Krem grzybowy z kluseczkami – 48 zł/1 l
  • Gulaszowa zupa rybna „Segedyńska” – 43 zł/1 l

DANIA DO PODGRZANIA ( Z INSTRUKCJĄ 🙂 )

 

  • Karp saute (150 g) – 26 zł
  • Dorsz z ziołami w pergaminie (150 g) – 22 zł
  • Grillowany łosoś z sosem bearneńskim (150 g) – 38zł
  • Grillowany sandacz z sosem cytrynowym z kaparami (150 g) – 38zł
  • Trybowane skrzydełka z kurczaka faszerowane szynką (1 szt ~150g) – 12 zł/szt
  • Żeberka w miodzie i piwie z kapustą zasmażaną (300g/150g) – 28zł/porcja
  • Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z modrą kapustą (300g/150g) – 25 zł/porcja
  • Pieczeń rzymska w sosie chrzanowym (0,5 kg) – 25 zł
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym (150g) – 26 zł
  • Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonym winem – 38zł /1 kg
  • Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną – 110 zł/szt
  • Zrazy wołowe w sosie własnym (300g/200g) – 38zł/porcja

WYROBY MĄCZNE:

 

  • Pierogi z kapustą i grzybami/ z mięsem / ruskie / z cukinią – 45 zł/1 kg (~20 szt)
  • Paszteciki z serem i pieczarkami / z mięsem – 10 zł/1 szt (~100g)
  • Uszka z grzybami (~60 szt) – 45 zł/1 kg
  • Mini kopytka – 15 zł/1 kg
    • Zwykłe
    • Szpinakowe

GOTOWANE RYBY OBLANE WYTRAWNĄ GALARETĄ (150g/ 70 g)

 

  • Dorsz – 17 zł/porcja
  • Karp – 19 zł/porcja
  • Łosoś – 21 zł/porcja
  • Sandacz – 22 zł/porcja
  • Rolada ze szczupaka – 22 zł/porcja

TATARY (150g/ 80g)

  • Z łososia wędzonego – 18 zł
  • Z łososia świeżego – 22 zł
  • Z tuńczyka z kaparami – 31 zł
  • Wołowy – 27 zł

POTRAWY ZE ŚLEDZI (120g/ 60g)

  • Śledź w oleju – 9 zł
  • Śledź w oliwie z piklami – 10 zł
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem – 12 zł
  • Śledź w buraczkach – 13 zł

WYROBY Z RYB:

  • Łosoś fufu po malajsku (100g) – 19 zł
  • Ryba po grecku (150g/ 75g) – 17 zł (zamówienie min. 3 porcje)
  • Ryba po bałkańsku (150g/ 75g) – 18 zł (zamówienie min.3 porcje)
  • Karp po warszawsku (200g/ 100g) – 23 zł
  • Dzwonka z karpia po żydowsku (450g/ 250g) – 35 zł
  • Łosoś marynowany w koprze z sosem musztardowym (120g/ 80g) – 22 zł

MIĘSA PIECZONE (100g):

  • Pieczona peklowana łopatka – 8 zł
  • Boczek pieczony w chili – 9 zł
  • Karkówka pieczona w czosnku – 10 zł
  • Schab pieczony marynowany w ziołach – 10 zł
  • Zawijaniec ze schabu z boczkiem wędzonym – 10 zł

WYROBY MIĘSNE ZIMNE:

  • Pasztet drobiowy – 50zł/0,5 kg
  • Pasztet z dzika pieczony – 80zł/ 0,5 kg
  • Galaretki z peklowanej golonki z czosnkiem0 – 12zł/ 10g
  • Połowa kurczka faszerowanego mieloną łopatką i warzywami (ok. 1 kg) – 43 zł

INNE:

  • Pasztet z selera – 50 zł/ 0,5 kg
  • Rolada serowa – 8 zł/ 100 g ( 4 plastry)
    • Ze szpinakiem
    • Z szynką
    • Z warzywami
  • Roladki naleśnikowe – 8 zł/ 100 g (4 plastry)
    • Z łososiem
    • Ze szpinakiem
    • Z pieczarkami
  • Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 13 zł/200 g
  • Sałatka z żółtym serem, makaronem i sosem curry – 13 zł/200 g
  • Sałatka jarzynowa – 13 zł/200 g
  • Sałatka z krewetkami, ananasem, gruszką, rukolą i sosem czosnkowym – 17 zł/ 200 g
  • Sałatka grecka z fetą i winogronami – 6 zł/ 100 g
  • Sosy 150 ml – 12 zł
    • Tatarski/ Cumberland/ Żurawinowy/ Miodowo – musztardowy

CIASTA:

  • Kremowy sernik waniliowy na czekoladowym spodzie z malinowym topem (⌀ 24cm) – 170 zł
  • Sernik z ricottą i nutą pomarańczy na korzennym spodzie z czekoladowym ganache – 170 zł
  • Brownie (⌀ 24cm) – 160 zł
  • Ciasto marchewkowe (⌀ 24cm)  – 160 zł
  • Miodownik (⌀ 24cm) – 190 zł

Napisz do nas

restauracja@nauboczu.pl

facebook.com/na.uboczu

725 555 415

    AR, INFOMAN 2022

    POLITYKA PRYWATNOŚCI, COOKIES