tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl
Catering świąteczny
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do 19.12 do godziny 18:00
Zamówienia można składać telefonicznie, mailowo lub osobiście
Zakąski rozkładamy na :
- półmiskach dostarczonych przez Gości
- półmiskach jednorazowych (6zł/szt)
Odbiór osobisty :
- 23.12 – 10:00 – 18:00
- 24.12 – 08:00 – 12:00
Możliwy dowóz – ustalane indywidualnie
ZUPY:
- Barszcz czerwony czysty – 25 zł/ 1 l
- Zupa grzybowa z łazankami – 48 zł/1 l
- Krem grzybowy z kluseczkami – 48 zł/1 l
- Gulaszowa zupa rybna „Segedyńska” – 43 zł/1 l
DANIA DO PODGRZANIA ( Z INSTRUKCJĄ 🙂 )
- Karp saute (150 g) – 26 zł
- Dorsz z ziołami w pergaminie (150 g) – 22 zł
- Grillowany łosoś z sosem bearneńskim (150 g) – 38zł
- Grillowany sandacz z sosem cytrynowym z kaparami (150 g) – 38zł
- Trybowane skrzydełka z kurczaka faszerowane szynką (1 szt ~150g) – 12 zł/szt
- Żeberka w miodzie i piwie z kapustą zasmażaną (300g/150g) – 28zł/porcja
- Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z modrą kapustą (300g/150g) – 25 zł/porcja
- Pieczeń rzymska w sosie chrzanowym (0,5 kg) – 25 zł
- Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym (150g) – 26 zł
- Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonym winem – 38zł /1 kg
- Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną – 110 zł/szt
- Zrazy wołowe w sosie własnym (300g/200g) – 38zł/porcja
WYROBY MĄCZNE:
- Pierogi z kapustą i grzybami/ z mięsem / ruskie / z cukinią – 45 zł/1 kg (~20 szt)
- Paszteciki z serem i pieczarkami / z mięsem – 10 zł/1 szt (~100g)
- Uszka z grzybami (~60 szt) – 45 zł/1 kg
- Mini kopytka – 15 zł/1 kg
- Zwykłe
- Szpinakowe
GOTOWANE RYBY OBLANE WYTRAWNĄ GALARETĄ (150g/ 70 g)
- Dorsz – 17 zł/porcja
- Karp – 19 zł/porcja
- Łosoś – 21 zł/porcja
- Sandacz – 22 zł/porcja
- Rolada ze szczupaka – 22 zł/porcja
TATARY (150g/ 80g)
- Z łososia wędzonego – 18 zł
- Z łososia świeżego – 22 zł
- Z tuńczyka z kaparami – 31 zł
- Wołowy – 27 zł
POTRAWY ZE ŚLEDZI (120g/ 60g)
- Śledź w oleju – 9 zł
- Śledź w oliwie z piklami – 10 zł
- Śledź w śmietanie z jabłkiem – 12 zł
- Śledź w buraczkach – 13 zł
WYROBY Z RYB:
- Łosoś fufu po malajsku (100g) – 19 zł
- Ryba po grecku (150g/ 75g) – 17 zł (zamówienie min. 3 porcje)
- Ryba po bałkańsku (150g/ 75g) – 18 zł (zamówienie min.3 porcje)
- Karp po warszawsku (200g/ 100g) – 23 zł
- Dzwonka z karpia po żydowsku (450g/ 250g) – 35 zł
- Łosoś marynowany w koprze z sosem musztardowym (120g/ 80g) – 22 zł
MIĘSA PIECZONE (100g):
- Pieczona peklowana łopatka – 8 zł
- Boczek pieczony w chili – 9 zł
- Karkówka pieczona w czosnku – 10 zł
- Schab pieczony marynowany w ziołach – 10 zł
- Zawijaniec ze schabu z boczkiem wędzonym – 10 zł
WYROBY MIĘSNE ZIMNE:
- Pasztet drobiowy – 50zł/0,5 kg
- Pasztet z dzika pieczony – 80zł/ 0,5 kg
- Galaretki z peklowanej golonki z czosnkiem0 – 12zł/ 10g
- Połowa kurczka faszerowanego mieloną łopatką i warzywami (ok. 1 kg) – 43 zł
INNE:
- Pasztet z selera – 50 zł/ 0,5 kg
- Rolada serowa – 8 zł/ 100 g ( 4 plastry)
- Ze szpinakiem
- Z szynką
- Z warzywami
- Roladki naleśnikowe – 8 zł/ 100 g (4 plastry)
- Z łososiem
- Ze szpinakiem
- Z pieczarkami
- Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 13 zł/200 g
- Sałatka z żółtym serem, makaronem i sosem curry – 13 zł/200 g
- Sałatka jarzynowa – 13 zł/200 g
- Sałatka z krewetkami, ananasem, gruszką, rukolą i sosem czosnkowym – 17 zł/ 200 g
- Sałatka grecka z fetą i winogronami – 6 zł/ 100 g
- Sosy 150 ml – 12 zł
- Tatarski/ Cumberland/ Żurawinowy/ Miodowo – musztardowy
CIASTA:
- Kremowy sernik waniliowy na czekoladowym spodzie z malinowym topem (⌀ 24cm) – 170 zł
- Sernik z ricottą i nutą pomarańczy na korzennym spodzie z czekoladowym ganache – 170 zł
- Brownie (⌀ 24cm) – 160 zł
- Ciasto marchewkowe (⌀ 24cm) – 160 zł
- Miodownik (⌀ 24cm) – 190 zł