tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl
Catering wielkanocny
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do 15.04 do godziny 18:00
Zamówienia można składać telefonicznie, mailowo lub osobiście
Zakąski rozkładamy na :
- półmiskach jednorazowych (6zł/szt)
Odbiór osobisty :
- 19.04 – 10:00 – 18:00
Możliwy dowóz – ustalane indywidualnie
ZUPY:
- Żur na białej kiełbasie – 49 zł/ 1 l
- Zupa gulaszowa wołowa – 49 zł/1 l
- Krem z czosnku – 55 zł/1 l
DANIA DO PODGRZANIA ( Z INSTRUKCJĄ 🙂 )
- Pierogi z mięsem / ruskie – 59 zł/1 kg (~20 szt.)
- Klopsy wieprzowe w sosie pieczarkowym (200g/150g) – 32 zł/porcja (2 szt)
- Zrazy wieprzowe w sosie musztardowo-pieczeniowym (200g/150g) – 49 zł/porcja
- Sakiewki z kurczaka z suszonymi pomidorami, pesto bazyliowym w szynce dojrzewającej (180g) – 45 zł/porcja
- Pieczona peklowana golonka po bawarsku z kapustą zasmażaną (550g/400g) – 58 zł/porcja
- Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z buraczkami (300g/150g) – 38 zł/porcja
- Polędwiczka wieprzowa w sosie z grzybowym (200g/150g)- 45 zł/ porcja
- Szaszłyk drobiowy z cebulką i boczkiem na ryżu pilaw (350g/200g) – 42 zł/porcja
- Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonym winem – 49 zł/1 kg
- Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną (ok.2kg) – 170 zł/szt
DODATKI:
- Kluski śląskie – 18 zł/1 kg
- Pietruszkowe kluski półfrancuskie – 22 zł/1 kg
- Puree po staropolsku ( z boczkiem i cebulką) – 8 zł/100 g
- Zasmażane buraczki – 8 zł/100 g
- Ćwikła z chrzanem – 15 zł/150 g
MIĘSA PIECZONE
Mięsa kroimy w plastry i rozkładamy na półmiskach
- Pieczona peklowana łopatka – 10 zł/100 g
- Filet z indyka sous-vide – 17 zł/100 g
- Boczek pieczony w chilli – 16 zł/100 g
- Karkówka pieczona w czosnku – 16 zł/100 g
- Schab pieczony faszerowany morelami – 20 zł/100 g
- Zawijaniec ze schabu z boczkiem wędzonym – 18 zł/100 g
- Mortadela drobiowa z pistacjami – 19 zł/100 g
WYROBY MIĘSNE ZIMNE
- Pasztet drobiowy – 60 zł/0,5 kg
- Pasztet z dzika pieczony w cieście – 90 zł/0,5 kg
- Rolada z kurczaka ze szpinakiem (1 plaster – ~100 g) – 15 zł
- Galaretki z peklowanej golonki z czosnkiem (150 g) – 18 zł
- Połowa kurczaka faszerowanego mieloną łopatką i warzywami (ok.1 kg) – 65 zł
- Pałki z kurczaka faszerowane warzywami (2 szt/porcja) – 15 zł
WYROBY Z RYB:
- Łosoś fufu po malajsku (100g) – 29 zł
- Dorsz po bałkańsku (150g/75g) – 25 zł (zamówienie min.3 porcje)
- Śledź domowy z jajkiem (150g/60g) – 18 zł
- Tatar z łososia wędzonego (150g/80g) – 25 zł
- Tatar z suszonych pomidorów (150g/ 80g) – 23 zł
- Tatar wołowy (150g/80g) – 38 zł
- Tatar z tuńczyka z kaparami (150 g/80 g) – 39 zł
INNE:
- Pasztet z selera – 50 zł/0,5 kg
- Pasty do smarowania – 10 zł/100 g
- Jajeczna
- Paprykarz
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Tuńczykowa z soczewicą
- Jajka po szkocku w panierce z sosem chrzanowym – 10 zł/1 szt.
- Ślimaki z ciasta francuskiego z chorizo (80g) – 8 zł/porcja
- Omlet szpinakowy z łososiem wędzonym i musem chrzanowym – 14 zł/porcja (4 plastry)
- Rolada serowa – 14 zł/100g (4 plastry)
- Z szynką
- Z warzywami
- Jaja faszerowane pastą – 8 zł/1 szt. (2 połówki)
- Łososiową/ Pieczarkową/ Z tuńczyka/Z szynki
- Sałatka z pieczoną karkówką i sosem czosnkowym – 18 zł/200 g
- Sałatka ze świeżego kalafiora i kurczaka wędzonego – 16 zł/ 200 g
- Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 16 zł/200 g
- Sałatka z żółtym serem, makaronem i sosem curry – 16 zł/200 g
- Sałatka jarzynowa – 16 zł/200 g
- Sosy 150 ml – 15 zł
- Tatarski/ Cumberland/ Żurawinowy/ Miodowo – musztardowy/ Chrzan z żurawiną
CIASTA (⌀ 24cm):
- BROWNIE (brownie / słony karmel / orzechy pekan) – 190 zł
- BROWNIE DUBAJ (brownie / ciasto kataifi / pasta pistacjowa 100%) – 230 zł
- CYTRYNOWIEC (biszkopt / lemon curd / maliny / krem śmietana-mascarpone) – 190 zł
- MARCHEWKOWIEC (ciasto marchewkowe / krem philadelphia / orzechy włoskie) – 190 zł
- SERNIK BASKIJSKI (philadelphia / wanilia) – 190 zł
- SERNIK WANILIOWY Z MALINAMI (sernik / wanilia / konfitura malinowa) – 190 zł
- SERNIK Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ I BORÓWKAMI (sernik / biała czekolada / borówki) – 190 zł
- MAZUREK MALINOWY (kruche ciasto / konfitura malinowa / krem biała czekolada) – 180 zł
- MAZUREK DUBAJSKI (kruche ciasto / ciasto kataifi / pasta pistacjowa 100%) – 210 zł
Napisz do nas
restauracja@nauboczu.pl
facebook.com/na.uboczu
725 555 415
Błąd: Brak formularza kontaktowego.