tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl

Catering wielkanocny

Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do 25.03 do godziny 18:00

Zamówienia można składać telefonicznie, mailowo lub osobiście

Zakąski rozkładamy na :

  • półmiskach jednorazowych (6zł/szt)

Odbiór osobisty :

  • 30.03 – 10:00 – 18:00

Możliwy dowóz – ustalane indywidualnie

 

ZUPY:

 

  • Żur na białej kiełbasie – 45zł/ 1 l
  • Barszcz biały – 45 zł/1 l
  • Zupa chrzanowa – 45 zł/1 l

DANIA DO PODGRZANIA ( Z INSTRUKCJĄ 🙂 )

 

  • Pierogi z mięsem / z cukinią – 58 zł/ 1 kg (~20 szt.)
  • Wege gołąbki faszerowane risotto z sosem pomidorowo – ziołowym (2 szt po 75 g) – 32 zł/ porcja
  • Pulpety wieprzowe w sosie chrzanowym (150 g) – 30 zł/ porcja
  • Roladki ze schabu z farszem staropolskim zawinięte w boczku z sosem śliwkowym (150 g) – 32 zł/ porcja
  • Sakiewki ze schabu z suszonymi pomidorami i mozzarellą z sosem bazyliowym (150g) – 32 zł/porcja
  • Żeberka w miodzie i piwie z kapustą zasmażaną (300g/150g) – 45 zł/porcja
  • Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z modrą kapustą (300g/150g) – 30 zł/porcja
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie z suszonych pomidorów (150 g)- 35 zł/ porcja
  • Rolada z indyka faszerowana brokułami i serem feta (150g) – 35 zł/ porcja
  • Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonym winem – 49 zł /1 kg
  • Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną (ok.2kg)  – 170 zł/szt

DODATKI:

 

  • Kluski śląskie – 18 zł/ 1 kg
  • Mini kopytka – 18 zł/ 1 kg
    • Zwykłe/ szpinakowe
  • Puree po staropolsku ( z boczkiem i cebulką) – 7 zł/100 g
  • Zasmażane buraczki – 7 zł/100 g
  • Ćwikła – 15 zł/150 g

       

      MIĘSA PIECZONE

       

      • Pieczona peklowana łopatka – 10 zł/100 g
      • Filet z infyka pieczony w curry – 15zł/100 g
      • Boczek pieczony w chilli – 13 zł/100 g
      • Karkówka pieczona w czosnku – 15 zł/100 g
      • Schab pieczony marynowany w ziołach – 15 zł/100 g
      • Zawijaniec ze schabu z boczkiem wędzonym – 18 zł/100 g

      WYROBY MIĘSNE ZIMNE

      • Pasztet drobiowy – 60 zł/0,5 kg
      • Pasztet wieprzowy – 65 zł/0,5 kg
      • Pasztet z dzika pieczony w cieście – 90 zł/0,5 kg
      • Rolada z kurczaka ze szpinakiem (1 plaster – ~100 g) – 15 zł
      • Galaretki z peklowanej golonki z czosnkiem (150 g) – 18 zł
      • Połowa kurczaka faszerowanego mieloną łopatką i warzywami (ok.1 kg) – 55 zł

      WYROBY Z RYB:

      • Łosoś fufu po malajsku (100g) – 25 zł
      • Dorsz po bałkańsku (150g/ 75g) – 22 zł (zamówienie min.3 porcje)
      • Łosoś marynowany w koprze z sosem musztardowym (120 g/80 g) – 32 zł
      • Tatar z łososia wędzonego (150g/ 80g) – 23 zł
      • Tatar z suszonych pomidorów (150g/ 80g) – 20 zł
      • Tatar z tuńczyka z kaparami (150 g/80 g) – 39 zł

      INNE:

      • Pasztet z selera – 50 zł/ 0,5 kg
      • Jajka po szkocku w panierce z sosem chrzanowym – 10 zł/1 szt.
      • Mini tarty grzybowe na cieście francuskim (100 g) – 13 zł/porcja
      • Rolada serowa – 12 zł/100g (4 plastry)
        • Z szynką
        • Z warzywami
      • Pasty do smarowania – 10 zł/ 100 g

         

        • Jajeczna
        • Paprykarz
      • Roladki naleśnikowe – 12 zł/ 100 g (4 plastry)
        • Z łososiem
        • Ze szpinakiem
        • Z pieczarkami
      • Jaja faszerowane pastą – 8 zł/1 szt. (2 połówki)
        • Łososiową/ Pieczarkową/ Z tuńczyka/Z szynki
      • Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 16 zł/200 g
      • Sałatka z żółtym serem, makaronem i sosem curry – 16 zł/200 g
      • Sałatka jarzynowa – 16 zł/200 g
      • Sałatka ze świeżego kalafiora i kurczka wędzonego – 16 zł/ 200 g
      • Sosy 150 ml – 15 zł
        • Tatarski/ Cumberland/ Żurawinowy/ Miodowo – musztardowy/ Chrzan z żurawiną

      CIASTA (⌀ 24cm):

      • Brownie z solonym karmelem i orzechami pekan (czekolada, karmel, orzechy pekan) – 170 zł
      • Porzeczkowiec (czekoladowy biszkopt, konfitura z czarnej porzeczki, krem śmietankowy) – 170zł
      • Cytrynowiec (biały biszkopt, lemon curd, maliny, krem śmietankowy) – 170zł
      • Marchewkowiec (ciasto marchewkowe, krem na bazie serka philadelphia, skórka z pomarańczy) – 170zł
      • Sernik Baskijski (serek philadelphia, wanilia, śmietanka) – 190zł
      • Sernik „3 sery” z malinami (twaróg, ricotta, mascarpone, wanilia, maliny) – 190zł
      • Sernik mango z klajdrą śmietankową (twaróg, mango, śmietana) – 190zł
      • Mazurek orzechowy (orzeszki ziemne, słony karmel, czekolada deserowa) – 170zł
      • Mazurek malinowy (maliny, biała czekolada, pistacje) – 170zł
      • Mazurek leśny (owoce leśne, czekolada deserowa, beziki) – 170zł

      Napisz do nas

      restauracja@nauboczu.pl

      facebook.com/na.uboczu

      725 555 415

        AR, INFOMAN 2022

        POLITYKA PRYWATNOŚCI, COOKIES