tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl
Catering wielkanocny
Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do 06.04 do godziny 18:00
Zamówienia można składać telefonicznie, mailowo lub osobiście
Zakąski rozkładamy na :
- półmiskach jednorazowych (6zł/szt)
Odbiór osobisty :
- 08.04 – 10:00 – 18:00
Możliwy dowóz – ustalane indywidualnie
ZUPY:
- Żur na białej kiełbasie – 40 zł/ 1 l
- Barszcz biały – 40 zł/1 l
- Zupa chrzanowa – 40 zł/1 l
DANIA DO PODGRZANIA ( Z INSTRUKCJĄ 🙂 )
- Pierogi z mięsem / z cukinią – 45 zł/ 1 kg (~20 szt.)
- Wege gołąbki faszerowane risotto z sosem pomidorowo – ziołowym (2 szt po 75 g) – 25 zł/ porcja
- Pulpety wieprzowe w sosie chrzanowym (150 g) – 25zł/ porcja
- Roladki ze schabu z farszem staropolskim zawinięte w boczku z sosem śliwkowym (150 g) – 29zł/ porcja
- Sakiewki ze schabu z suszonymi pomidorami i mozzarellą z sosem bazyliowym (150g) – 29zł/porcja
- Żeberka w miodzie i piwie z kapustą zasmażaną (300g/150g) – 29zł/porcja
- Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z modrą kapustą (300g/150g) – 25 zł/porcja
- Polędwiczka wieprzowa w sosie z suszonych pomidorów (150 g)- 29 zł/ porcja
- Rolada z indyka faszerowana brokułami i serem feta (150g) – 29 zł/ porcja
- Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonym winem – 40 zł /1 kg
- Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną – 110 zł/szt
DODATKI:
- Kluski śląskie – 15 zł/ 1 kg
- Mini kopytka – 15 zł/ 1 kg
- Zwykłe/ szpinakowe
- Puree po staropolsku ( z boczkiem i cebulką) – 6zł/100 g
- Zasmażane buraczki – 6 zł/100 g
- Ćwikła – 10 zł/150 g
MIĘSA PIECZONE
- Pieczona peklowana łopatka – 8 zł/100 g
- Pieczony filet z indyka – 10zł/100 g
- Boczek pieczony w chilli – 9 zł/100 g
- Karkówka pieczona w czosnku – 10 zł/100 g
- Schab pieczony marynowany w ziołach – 10 zł/100 g
- Zawijaniec ze schabu z boczkiem wędzonym – 10 zł/100 g
WYROBY MIĘSNE ZIMNE
- Pasztet drobiowy – 50 zł/0,5 kg
- Pasztet wieprzowy – 60 zł/0,5 kg
- Pasztet z dzika pieczony w cieście – 80 zł/0,5 kg
- Rolada z kurczaka ze szpinakiem (1 plaster – ~100 g) – 11 zł
- Galaretki z peklowanej golonki z czosnkiem (150 g) – 18 zł
- Połowa kurczaka faszerowanego mieloną łopatką i warzywami (ok.1 kg) – 48 zł
WYROBY Z RYB:
- Łosoś fufu po malajsku (100g) – 19 zł
- Dorsz po bałkańsku (150g/ 75g) – 18 zł (zamówienie min.3 porcje)
- Łosoś marynowany w koprze z sosem musztardowym (120 g/80 g) – 24 zł
- Tatar z łososia wędzonego (150g/ 80g) – 20 zł
- Tatar z suszonych pomidorów (150g/ 80g) – 18 zł
- Tatar z tuńczyka z kaparami (150 g/80 g) – 31 zł
INNE:
- Pasztet z selera – 50 zł/ 0,5 kg
- Jajka po szkocku w panierce z sosem chrzanowym – 8 zł/1 szt.
- Mini tarty grzybowe na cieście francuskim (100 g) – 10 zł/porcja
- Rolada serowa – 10 zł/100g (4 plastry)
- Z szynką
- Z warzywami
- Pasty do smarowania – 9 zł/ 100 g
- Jajeczna
- Paprykarz
- Roladki naleśnikowe – 8 zł/ 100 g (4 plastry)
- Z łososiem
- Ze szpinakiem
- Z pieczarkami
- Jaja faszerowane pastą – 7 zł/1 szt. (2 połówki)
- Łososiową/ Pieczarkową/ Z tuńczyka/Z szynki
- Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 14 zł/200 g
- Sałatka z żółtym serem, makaronem i sosem curry – 14 zł/200 g
- Sałatka jarzynowa – 14 zł/200 g
- Sałatka ze świeżego kalafiora i kurczka wędzonego – 14 zł/ 200 g
- Sałatka grecka z fetą i winogronami – 6 zł/ 100 g
- Sosy 150 ml – 12 zł
- Tatarski/ Cumberland/ Żurawinowy/ Miodowo – musztardowy/ Chrzan z żurawiną
CIASTA:
- Porzeczkowiec (⌀ 24cm) – 160 zł
- Ciasto marchewkowe (⌀ 24cm) – 160 zł
- Sernik „3 sery” z topem malinowym – 170 zł
- Brownie z solonym karmelem i orzechami pekan (⌀ 24cm) – 160 zł
- Sernik mango (⌀ 24cm) – 170 zł