tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl

Catering wielkanocny

Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do 15.04 do godziny 18:00

Zamówienia można składać telefonicznie, mailowo lub osobiście

Zakąski rozkładamy na :

  • półmiskach jednorazowych (6zł/szt)

Odbiór osobisty :

  • 19.04 – 10:00 – 18:00

Możliwy dowóz – ustalane indywidualnie

 

ZUPY:

 

  • Żur na białej kiełbasie – 49 zł/ 1 l
  • Zupa gulaszowa wołowa – 49 zł/1 l
  • Krem z czosnku – 55 zł/1 l

DANIA DO PODGRZANIA ( Z INSTRUKCJĄ 🙂 )

 

  • Pierogi z mięsem / ruskie – 59 zł/1 kg (~20 szt.)
  • Klopsy wieprzowe w sosie pieczarkowym (200g/150g) – 32 zł/porcja (2 szt)
  • Zrazy wieprzowe w sosie musztardowo-pieczeniowym (200g/150g) – 49 zł/porcja
  • Sakiewki z kurczaka z suszonymi pomidorami, pesto bazyliowym w szynce dojrzewającej (180g) – 45 zł/porcja
  • Pieczona peklowana golonka po bawarsku z kapustą zasmażaną (550g/400g) – 58 zł/porcja
  • Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z buraczkami (300g/150g) – 38 zł/porcja
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie z grzybowym (200g/150g)- 45 zł/ porcja
  • Szaszłyk drobiowy z cebulką i boczkiem na ryżu pilaw (350g/200g) – 42 zł/porcja
  • Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonym winem – 49 zł/1 kg
  • Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną (ok.2kg)  – 170 zł/szt

DODATKI:

 

  • Kluski śląskie – 18 zł/1 kg
  • Pietruszkowe kluski półfrancuskie – 22 zł/1 kg
  • Puree po staropolsku ( z boczkiem i cebulką) – 8 zł/100 g
  • Zasmażane buraczki – 8 zł/100 g
  • Ćwikła z chrzanem – 15 zł/150 g

MIĘSA PIECZONE

 Mięsa kroimy w plastry i rozkładamy na półmiskach

  • Pieczona peklowana łopatka – 10 zł/100 g
  • Filet z indyka sous-vide – 17 zł/100 g
  • Boczek pieczony w chilli – 16 zł/100 g
  • Karkówka pieczona w czosnku – 16 zł/100 g
  • Schab pieczony faszerowany morelami – 20 zł/100 g
  • Zawijaniec ze schabu z boczkiem wędzonym – 18 zł/100 g
  • Mortadela drobiowa z pistacjami – 19 zł/100 g

WYROBY MIĘSNE ZIMNE

  • Pasztet drobiowy – 60 zł/0,5 kg
  • Pasztet z dzika pieczony w cieście – 90 zł/0,5 kg
  • Rolada z kurczaka ze szpinakiem (1 plaster – ~100 g) – 15 zł
  • Galaretki z peklowanej golonki z czosnkiem (150 g) – 18 zł
  • Połowa kurczaka faszerowanego mieloną łopatką i warzywami (ok.1 kg) – 65 zł
  • Pałki z kurczaka faszerowane warzywami (2 szt/porcja) – 15 zł

WYROBY Z RYB:

  • Łosoś fufu po malajsku (100g) – 29 zł
  • Dorsz po bałkańsku (150g/75g) – 25 zł (zamówienie min.3 porcje)
  • Śledź domowy z jajkiem (150g/60g) – 18 zł
  • Tatar z łososia wędzonego (150g/80g) – 25 zł
  • Tatar z suszonych pomidorów (150g/ 80g) – 23 zł
  • Tatar wołowy (150g/80g) – 38 zł
  • Tatar z tuńczyka z kaparami (150 g/80 g) – 39 zł

INNE:

  • Pasztet z selera – 50 zł/0,5 kg
  • Pasty do smarowania – 10 zł/100 g
    • Jajeczna
    • Paprykarz
    • Konfitura z czerwonej cebuli
    • Tuńczykowa z soczewicą
  • Jajka po szkocku w panierce z sosem chrzanowym – 10 zł/1 szt.
  • Ślimaki z ciasta francuskiego z chorizo (80g) – 8 zł/porcja
  • Omlet szpinakowy z łososiem wędzonym i musem chrzanowym – 14 zł/porcja (4 plastry)
  • Rolada serowa – 14 zł/100g (4 plastry)
    • Z szynką
    • Z warzywami
  • Jaja faszerowane pastą – 8 zł/1 szt. (2 połówki)
    • Łososiową/ Pieczarkową/ Z tuńczyka/Z szynki
  • Sałatka z pieczoną karkówką i sosem czosnkowym – 18 zł/200 g
  • Sałatka ze świeżego kalafiora i kurczaka wędzonego – 16 zł/ 200 g
  • Sałatka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 16 zł/200 g
  • Sałatka z żółtym serem, makaronem i sosem curry – 16 zł/200 g
  • Sałatka jarzynowa – 16 zł/200 g
  • Sosy 150 ml – 15 zł
    • Tatarski/ Cumberland/ Żurawinowy/ Miodowo – musztardowy/ Chrzan z żurawiną

CIASTA (⌀ 24cm):

  • BROWNIE (brownie / słony karmel / orzechy pekan) – 190 zł
  • BROWNIE DUBAJ (brownie / ciasto kataifi / pasta pistacjowa 100%) – 230 zł
  • CYTRYNOWIEC (biszkopt / lemon curd / maliny / krem śmietana-mascarpone) – 190 zł
  • MARCHEWKOWIEC (ciasto marchewkowe / krem philadelphia / orzechy włoskie) – 190 zł
  • SERNIK BASKIJSKI (philadelphia / wanilia) – 190 zł
  • SERNIK WANILIOWY Z MALINAMI (sernik / wanilia / konfitura malinowa) – 190 zł
  • SERNIK Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ I BORÓWKAMI (sernik / biała czekolada / borówki) – 190 zł
  • MAZUREK MALINOWY (kruche ciasto / konfitura malinowa / krem biała czekolada) – 180 zł
  • MAZUREK DUBAJSKI (kruche ciasto / ciasto kataifi / pasta pistacjowa 100%) – 210 zł

Napisz do nas

restauracja@nauboczu.pl

facebook.com/na.uboczu

725 555 415

Błąd: Brak formularza kontaktowego.

AR, INFOMAN 2022

POLITYKA PRYWATNOŚCI, COOKIES