tel. 725 555 415, restauracja@nauboczu.pl

Wesela

Zestaw I – 300 zł/os.

ZUPA

  • Tradycyjny rosół z makaronem
  • Żurek z kiełbasą i jajkiem
  • Gulaszowa zupa wieprzowa
  • Krem z pomidora z mozzarellą i maliną
  • Krem z soczewicy z musem z suszonych pomidorów

II DANIE

  • Filet z kurczaka w panierce z płatków kukurydzianych z pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty
  • Tradycyjny kotlet schabowy z gotowanymi ziemniakami i kapustą zasmażaną
  • Roladki ze schabu z serem i szynką z sosem maderowym, ziemniakami puree i mizerią
  • Grillowana karkówka z pieczonymi ziemniakami i sałatką ze świeżych warzyw
  • Dorsz  pieczony w pergaminie  z oliwą truflową i ziołami z frytkami stekowymi i surówką z białej kapusty
  • Kaszotto dyniowe z prażonymi ziarnami

ZAKĄSKI

  • Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo- migdałowej z dipem ziołowym
  • Klopsiki w sosie miodowo- musztardowym
  • Deska mięs pieczonych + sos cumberland
  • Pasztet w cieście z żurawiną
  • Tatar z łososia wędzonego
  • Śledzie solone na trzy sposoby
  • Kruche babeczki z pastami smakowymi (koperkowa, chrzanowa, suszone pomidory)
  • Sałatka grecka z fetą i winogronami
  • Sałatka ze świeżego kalafiora z kurczakiem wędzonym
  • Smalec
  • Ogórki kiszone
  • Pieczywo, masło

CIEPŁE DANIE W TRAKCIE PRZYJĘCIA (godzina do ustalenia)

  • Barszcz czerwony+ pasztecik z mięsem
  • Mix grillowy (skrzydełka, szaszłyki, udka) z dipami

DESER

  • Mus czekoladowy
  • 4 rodzaje ciast : sernik, jabłecznik, rolada bezowa z wiśniami, porzeczkowiec

NAPOJE – b/o

  • Soki – jabłkowy i pomarańczowy
  • Woda niegazowana
  • Cola, Fanta, Sprite
  • Kawa / herbata

Zestaw II – 340 zł/os.

ZUPA

  • Tradycyjny rosół z makaronem
  • Żurek z kiełbasą i jajkiem
  • Gulaszowa zupa wieprzowa
  • Krem z pomidora z mozzarellą i maliną
  • Krem z kukurydzy z salsą pomidorową

II DANIE

  • Kurczak w szynce parmeńskiej z pesto, pieczonymi ziemniaczkami i surówką ze świeżych warzyw
  • Grillowany schab przewlekany boczkiem z cebulą czosnkową z ziemniakami pieczonymi i sałatką ze świeżego ogórka
  • Pieczony schab w sosie grzybowym z kluskami śląskimi i modrą kapustą z rodzynkami i jabłkiem
  • Boeuf Stroganoff z kluskami półfrancuskimi
  • Grillowany łosoś na puree z kalafiora z grillowanymi pomidorkami koktajlowymi

ZAKĄSKI

  • Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo-migdałowej z dipem ziołowym
  • Klopsiki w sosie miodowo-musztardowym
  • Deska mięs pieczonych + sos cumberland
  • Pasztet w cieście z żurawiną
  • Tatar z łososia wędzonego
  • Śledzie solone na trzy sposoby
  • Kruche babeczki z pastami smakowymi (koperkowa, chrzanowa, suszone pomidory)
  • Roladki z tortilli z szynką parmeńską i warzywami
  • Słupki warzyw z dipami (hummus, ziołowy, paprykowy)
  • Sałatka grecka z fetą i winogronami
  • Sałatka ze świeżego kalafiora z kurczakiem wędzonym
  • Smalec
  • Ogórki kiszone
  • Pieczywo, masło

CIEPŁE DANIE W TRAKCIE PRZYJĘCIA
(godzina do ustalenia)

  • Mięsa grillowane (skrzydełka, pałki kurczaka, szaszłyki)
  • Zupa chilli z paskami wieprzowiny

CIEPŁE DANIE W TRAKCIE PRZYJĘCIA
(godzina do ustalenia)

  • Barszcz czysty + pasztecik z mięsem
  • Żeberka z kapustą zasmażaną

DESER

  • Mus czekoladowy
  • 4 rodzaje ciast : sernik, jabłecznik, rolada bezowa z wiśniami, porzeczkowiec
  • Patera z owocami

NAPOJE – b/o

  • Soki – jabłkowy i pomarańczowy
  • Woda niegazowana
  • Cola, Fanta, Sprite
  • Kawa / herbata

Zestaw III – 380 zł/os.

ZUPA

  • Tradycyjny rosół z makaronem
  • Żurek z kiełbasą i jajkiem
  • Gulaszowa zupa wieprzowa
  • Krem z pomidora z mozzarellą i maliną
  • Krem z soczewicy z musem z suszonych pomidorów

II DANIE

  • Indyk sous-vide na kolorowym puree z chipsami z jarmużu
  • Polędwiczka wieprzowa na puree szpinakowo-ziemniaczanym ze wstążkami warzyw i sosem z zielonego pieprzu
  • Wołowina w sosie burgundzkim z grillowanymi warzywami i ziemniakami puree
  • Pierś z kaczki w sosie jabłkowo-żurawinowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
  • Grillowany dorsz na smażonym makaronie z julienne warzywnym i francuskim sosem musztardowym

ZAKĄSKI 

  • Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo-migdałowej z dipem ziołowym
  • Klopsiki w sosie miodowo-musztardowym
  • Deska mięs pieczonych + sos cumberland
  • Pasztet w cieście z żurawiną
  • Tatar z łososia wędzonego
  • Śledzie solone na trzy sposoby
  • Kruche babeczki z pastami smakowymi(koperkowa, chrzanowa, suszone pomidory)
  • Roladki z tortilli z szynką parmeńską i warzywami
  • Słupki warzyw z dipami (hummus, ziołowy, paprykowy)
  • Sałatka grecka z fetą i winogronami
  • Sałatka ze świeżego kalafiora z kurczakiem wędzonym
  • Smalec
  • Ogórki kiszone
  • Pieczywo, masło

CIEPŁE DANIE W TRAKCIE PRZYJĘCIA
(godzina do ustalenia)

  • Mięsa grillowane (skrzydełka, pałki kurczaka, szaszłyki)
  • Warzywa duszone w ziołach i winie

CIEPŁE DANIE W TRAKCIE PRZYJĘCIA
(godzina do ustalenia)

  • Zupa chili z paskami wieprzowiny
  • Ragout warzywne z plackami ziemniaczanymi
  • Zrazy wieprzowe po staropolsku

DESER

  • Mus czekoladowy
  • 4 rodzaje ciast: sernik, jabłecznik, rolada bezowa z wiśniami, porzeczkowiec
  • Patera z owocami

NAPOJE – b/o

  • Soki – jabłkowy i pomarańczowy
  • Woda niegazowana
  • Cola, Fanta, Sprite
  • Kawa / herbata

ALKOHOL – b/o

  • Wyborowa

Napisz do nas

restauracja@nauboczu.pl

facebook.com/na.uboczu

725 555 415

    AR, INFOMAN 2022

    POLITYKA PRYWATNOŚCI, COOKIES